Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Γενήθηκα και μεγάλωσα στις Σέρρες.

Αποφοίτησα από το 1ο Γενικό λύκειο Σερρών. Αρχικά σπούδασα στη Θεσσαλονίκη στο Τμήμα Φυσικής του Α.Π.Θ. και συνέχισα τις σπουδές μου σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Υπολογιστών του Α.Π.Θ. με κατεύθυνση την Δικτυακή Υπολογιστική & Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Οι σπουδές μου συνεχίστηκαν στους τομείς της Πληροφορικής, της Διοίκησης Επιχειρήσεων σε προπτυχιακό επίπεδο αλλά και μετέπειτα  στην Ειδική Αγωγή M.Ed και στην Διοίκηση Επιχειρήσεων M.B.A. σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Εργάστηκα αρχικά στη δημόσια υπηρεσία Ο.Π.Α.Δ.-Υ.Π.Α.Δ. Σερρών και στην συνέχεια Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. Σερρών και Ι.Κ.Α. Σερρών για συνολικά  12 περίπου χρόνια και στην συνέχεια παραιτήθηκα για να εργαστώ στην Δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και συγκεκριμένα ως αναπληρωτής καθηγητής Φυσικής Ειδικής Αγωγής. Παράλληλα αυτά τα χρόνια εργαζόμουν και ως ωρομίσθιος καθηγητής Φυσικής και ως εκπαιδευτής ενηλίκων σε Δ.Ι.Ε.Κ., σε Σ.Δ.Ε. και άλλες δομές εκπαίδευσης ενηλίκων.

Τα τελευταία χρόνια εργαζόμουν στην Β’ βάθμια Εκπαίδευση ως αναπληρωτής καθηγητής Φυσικής Ειδικής – Γενικής Αγωγής και ως πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων.

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2021 εργάζομαι ως μόνιμος εκπαιδευτικός ΠΕ80-Οικονομίας στο Γυμνάσιο Λ.Τ. Νισύρου.

Έχω εργαστεί ως σχεδιαστής δικτυακών τόπων για ιδιωτικές εταιρίες και για δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα και σχολεία.

Τα ενδιαφέροντα μου αφορούν τη Δια Βίου Μάθηση, το WebDesign, τη φωτογραφία και τα ταξίδια. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο