Γενήθηκα και μεγάλωσα στις Σέρρες.

Αποφοίτησα από το 1ο Γενικό λύκειο Σερρών. Σπούδασα στη Θεσσαλονίκη στο Τμήμα Φυσικής του Α.Π.Θ. και συνέχισα τις σπουδές μου σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Υπολογιστών του Α.Π.Θ. με κατεύθυνση την Δικτυακή Υπολογιστική & Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Οι σπουδές μου συνεχίζονται έως και σήμερα στους τομείς της Πληροφορικής, της Διοίκησης Επιχειρήσεων και την Ειδική Αγωγή σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Εργάστηκα αρχικά στη δημόσια υπηρεσία Ο.Π.Α.Δ.-Υ.Π.Α.Δ. Σερρών και στην συνέχεια Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. Σερρών και Ι.Κ.Α. Σερρών για συνολικά  12 περίπου χρόνια και στην συνέχεια παραιτήθηκα για να εργαστώ στην Δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και συγκεκριμένα ως αναπληρωτής καθηγητής Φυσικής Ειδικής Αγωγής. Παράλληλα αυτά τα χρόνια εργαζόμουν και ως ωρομίσθιος καθηγητής Φυσικής και ως εκπαιδευτής ενηλίκων σε Δ.Ι.Ε.Κ., σε Σ.Δ.Ε. και άλλες δομές εκπαίδευσης ενηλίκων.

Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι στην Β’ βάθμια Εκπαίδευση ως αναπληρωτής καθηγητής Φυσικής Ειδικής – Γενικής Αγωγής και ως πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων.

Έχω εργαστεί ως σχεδιαστής δικτυακών τόπων για ιδιωτικές εταιρίες και για δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα και σχολεία.

Τα ενδιαφέροντα μου αφορούν τη Δια Βίου Μάθηση, το WebDesign, τη φωτογραφία και τα ταξίδια.